Zapomenuté heslo | Registrace Přihlášení:
mlsnejmazel / Ochrana osobních údajů
Kategorie
Prodejny

Cheb

Mariánské Lázně

Tachov

Nýřany 

Klatovy

Písek

Plzeň-Slovany

Plzeň-střed

Plzeň-Skvrňany

Radnice

Podbořany

Klášterec nad Ohří

Ochrana osobních údajů

NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI

Osobní údaje, které kupující poskytuje prodávajícímu v souvislosti s vyplněním objednávky (registrace) jsou prodávajícím shromažďovány, zpracovávány a uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném a účinném znění.  Tyto údaje nebudou prodávajícím poskytnuty žádné třetí osobě s výjimkou případů, kdy je poskytnutí údajů nezbytnou podmínkou úspěšného doručení zboží kupujícímu.

Vyplněním objednávky (registrace) kupující vyjadřuje souhlas se zpracováním osobních údajů uvedených v objednávce pro obchodní a marketingové účely prodávajícího, tj. zasílání vybraných informací poštou, e-mailem nebo prostřednictvím textových zpráv, nabízení výrobků a služeb a zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků.

Kupující bere na vědomí, že poskytnuté údaje a svůj souhlas s jejich zpracováním může kdykoliv odvolat prostřednictvím webových stránek www.bhkv.cz  nebo odesláním mailu na adresu krmiva@iol.cz, případně telefonicky.

 

Partnerská loga
                                                                        
                                                                                                pro více značek klikněte sem...

Kontakt

B.H.K.V. s.r.o.
Koterovská 166, Plzeň
Telefon: +420 377 446 327
Mobil: + 420 603 527 756
E-mail: krmiva@iol.cz

Jak se Vám líbí náš nový  e-shop?


Sdělte nám prosím, Váš názor


Odebírání novinek

MajorShop 

Twitter  Facebook

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.